IDENTITEIT

IDENTITEIT // Huisartsenpraktijk Candido
Voor Huisartsenpraktijk Candido heeft Noinoloi een logo en huisstijl gemaakt. Naast fysiek geven ze ook online advies.

IDENTITEIT // Marijke Mul – Sieraadontwerp & Goudsmid
Marijke Mul maakt sieraden die staan voor een bijzonder ontwerp en kwaliteit. Noinoloi heeft haar huidige logo typografisch aangepast en het logo Sieraad laten maken ontworpen die onder haar paraplu valt.

MM-logoSLM

IDENTITEIT // Marijke Mul – City Jewels
Marijke Mul heeft als Haarlemse sieradenontwerpster een collectie sieraden ontworpen van de stad Haarlem. Sieraden die de trots van de stad laten zien. Noinoloi heeft naast het logo de bijpassende huisstijl gemaakt.

IDENTITEIT // Wetenschap.nu 
Vanuit Science on AIR hebben ze wetenschap.nu opgericht. Op de website wordt ‘de blik van de wetenschap op de maatschappij’ getoond.

IDENTITEIT // Van Klaveren Keukens 
Van Klaveren Keukens is een specialist in keukens verbouwen en bouwen. Ze helpen de klant van ontwerp tot levering.

IDENTITEIT // Dobrito Massage 
Daniel do Brito is masseur en geeft sport- en stoelmassages. Ik heb de drie elementen laten terugkomen: massage (handen), lotusbloem (spiritualiteit) en golven (sport).

IDENTITEIT // Liquid Sun Orchestra 
Voor de band Liquid Sun Orchestra heeft Noinoloi het logo en cd ontwerp verzorgd.

IDENTITEIT // Sigrid van Iersel – Verhalenmaker
De bedrijfsnaam Verhaallijnen pastte niet meer bij Sigrid van Iersel en ze wilde een nieuwe huisstijl met haar eigen naam. Ze helpt overheidsorganisaties en maatschappelijke organisaties aan verhalen om mensen in beweging te brengen: de Verhalenmaker.

IDENTITEIT // Science ON AIR
Science ON AIR is een platform voor wetenschap in de media. Noinoloi heeft de huisstijl ontwikkeld met een geanimeerd logo.

IDENTITEIT // Went werkt 
Eric Went is bladenmaker, eindredacteur, bedrijfsjournalist en scriptschrijver. Noinoloi ontwierp zijn logo, briefpapier, visiteboekje en website.

IDENTITEIT // PuurFren 
Puur Fren kookt en bezorgt biologische maaltijden bij je thuis in Leiden.

IDENTITEIT // Comify 
Noinoloi is gevraagd om de identiteit te ontwerpen voor een nieuw sociaal netwerk genaamd Comify. Naast een website is er ook een app voor gerealiseerd.

Scroll naar boven