PUBLICATIE

PUBLICATIE // A.W. Bruna Uitgevers
Voor A.W. Bruna Uitgevers heeft Noinoloi verschillende uitingen ontworpen, zoals abri’s, folders, reisdagboekje, boekenleggers, achterwand van een stand en advertenties.

Voor de Libelle Zomerweek heeft Noinoloi de achterwand van de stand ontworpen.

Abri’s voor achter de fiets

Een reisboekje met illustraties

PUBLICATIE // Rijksmuseum van Oudheden
Voor het Rijksmuseum van Oudheden heeft Noinoloi verschillende speurboekjes voor kinderen ontworpen. Zoals een Speurspel met Meester Jaap en de Romeinen, Kraak de code met Dummie de Mummie  en Op reis naar het oude Egypte met Noen het nijlpaard.

PUBLICATIE // Brandweer Hollands Midden
Voor Brandweer Hollands Midden maakt Noinoloi samen met collega’s uit Unit-2 het personeelsblad ROOD. Dit is een A3 krant.

PUBLICATIE // Universiteit Leiden
Loopbaan Service is een onderdeel van de Universiteit Leiden. Zij bieden studenten ondersteuning bij vragen over hun loopbaan. Noinoloi heeft de brochure vormgegeven waarin de resultaten van het arbeidsmarktonderzoek onder Leidse alumni te lezen zijn.

PUBLICATIE // Alfa’s van Leiden
In het boek ‘Alfa’s van Leiden’ worden tien ondernemers geportretteerd die in Leiden hebben gestudeerd, daar nog steeds woonachtig zijn en daar hun ondernemersactiviteiten zijn begonnen.

PUBLICATIE // Gemeente Wassenaar – Den Deijl 
‘Den Deijl in Stijl – Samen schrijven we geschiedenis’​ is de naam van een publiekscampagne die Noinoloi samen met een aantal leden van UNIT-2 heeft uitgevoerd voor de gemeente Wassenaar. Doel was inwoners van Wassenaar te laten meedenken over de toekomst van Huize Den Deijl. Noinoloi heeft het beeldmerk ontworpen en een bijbehorend boekje gemaakt.

PUBLICATIE // Brochures
Noinoloi heeft brochures gemaakt voor verschillende klanten, zoals: Landelijk Kennisinstituut Cultuur­educatie en Amateurkunst en Fonds voor Cultuurparticipatie, gemeente Leiden, SNPI, GGD West-Brabant en woningcorporatie Portaal.

Scroll to Top