PUBLICATIE

PUBLICATIE // A.W. Bruna Uitgevers
Voor A.W. Bruna Uitgevers heeft Noinoloi verschillende uitingen ontworpen, zoals abri’s, folders, reisdagboekje, boekenleggers, achterwand van een stand en advertenties.

Deze zomer heeft Suzanne Vermeer een zomeractie en krijg je bij aankoop van de nieuwe zomerthriller een vakantieboekje cadeau.

Voor de Libelle Zomerweek heeft Noinoloi de achterwand van de stand ontworpen.

Abri’s voor achter de fiets

Een reisboekje met illustraties

PUBLICATIE // Rijksmuseum van Oudheden
Voor het Rijksmuseum van Oudheden heeft Noinoloi verschillende speurboekjes voor kinderen ontworpen. Zoals een Speurspel met Meester Jaap en de Romeinen, Kraak de code met Dummie de Mummie  en Op reis naar het oude Egypte met Noen het nijlpaard.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

PUBLICATIE // Brandweer Hollands Midden
Voor Brandweer Hollands Midden maakt Noinoloi samen met collega’s uit Unit-2 het personeelsblad ROOD. Dit is een A3 krant.

PUBLICATIE // Roland Berger
Roland Berger en EFMI Business School hebben een gezamenlijk onderzoek uitgevoerd om inzicht te krijgen in de toekomst van de Nederlandse supermarktsector en te begrijpen hoe de industrie zichzelf in de komende 10 tot 15 jaar zou kunnen transformeren. Noinoloi heeft de verhalen vormgegeven.

PUBLICATIE // Universiteit Leiden
Loopbaan Service is een onderdeel van de Universiteit Leiden. Zij bieden studenten ondersteuning bij vragen over hun loopbaan. Noinoloi heeft de brochure vormgegeven waarin de resultaten van het arbeidsmarktonderzoek onder Leidse alumni te lezen zijn.

Previous slide
Next slide

PUBLICATIE // Alfa’s van Leiden
In het boek ‘Alfa’s van Leiden’ worden tien ondernemers geportretteerd die in Leiden hebben gestudeerd, daar nog steeds woonachtig zijn en daar hun ondernemersactiviteiten zijn begonnen.

Previous slide
Next slide

PUBLICATIE // Gemeente Wassenaar – Den Deijl 
‘Den Deijl in Stijl – Samen schrijven we geschiedenis’​ is de naam van een publiekscampagne die Noinoloi samen met een aantal leden van UNIT-2 heeft uitgevoerd voor de gemeente Wassenaar. Doel was inwoners van Wassenaar te laten meedenken over de toekomst van Huize Den Deijl. Noinoloi heeft het beeldmerk ontworpen en een bijbehorend boekje gemaakt.

Previous slide
Next slide

PUBLICATIE // Beurswand
Voor SCM heeft Noinoloi een beurswand ontworpen. Hierbij is gekeken om een goede sfeer neer te zetten en te laten zien wat SCM maakt; van onderzoek tot de ontwikkeling van de software.

PUBLICATIE // Brochures
Noinoloi heeft brochures gemaakt voor verschillende klanten, zoals: Landelijk Kennisinstituut Cultuur­educatie en Amateurkunst en Fonds voor Cultuurparticipatie, gemeente Leiden, SNPI, GGD West-Brabant en woningcorporatie Portaal.

Scroll naar boven